Wie zijn wij

Dick Huiberts en Joris Laan. Ruim 30 jaar geleden is het bedrijf door Dick gestart en sinds een kleine 20 jaar is ook Joris ingestapt. Samen hebben wij dus zo’n 50 jaar ervaring, vakkennis en kunde.

Samen maken wij de meest creatieve en unieke badkamers en interieur aanpassingen van A tot Z. Wij zoeken ter plaatse, in samenspraak met de klant, naar vakkundige oplossingen die worden gerealiseerd met praktisch maatwerk! MAAK HET SAMEN.NL is compleet en innovatief en helpt de klant bij de invulling van hun interieurwensen.

Ons bedrijf is gevestigd op het industrie terrein Vredemaker West in De Goorn. Hier kunnen wij klanten ontvangen, de persoonlijke wensen inventariseren en vragen beantwoorden. Door middel van onze showroommaterialen of en een fotopresentatie kunnen we laten zien wat de mogelijkheden zijn.

Dick Huiberts
Hallo, ik ben Dick. Ik ben getrouwd met Paula en samen hebben wij hier in De Goorn ons mooie gezin met zes (schoon)kinderen en  bijna 5 kleinkinderen, ons huis en het bedrijf opgebouwd. Ik ben een ondernemend persoon, niet alleen qua werk, maar ook in mijn vrije tijd met vrienden en familie. Zo golf  ik graag, maar ook bijvoorbeeld tennissen of toneelspelen, schilderen of ravotten met onze kleinkinderen zijn dingen die ik graag doe.

Samen met mijn schoonzoon Joris werk ik, al heel wat jaren, bij particulieren thuis. Dit omvat veel verschillende disciplines en werkzaamheden die wij veelal zelf compleet afwerken. Ik ben vroeger gestart als metselaar en vervolgens tegelzetter en stukadoor. Door de jaren, ervaring en grote diversiteit aan projecten bij de mensen thuis zijn onze werkzaamheden uitgebreid tot complete interieurbouw. Bij sommige projecten is een samenwerking met een gespecialiseerd bedrijf een goede aanvulling zoals bijvoorbeeld JORO project meubelmakerij uit Purmerend van onder meer mijn zoon Roy.

Het mooiste van ons vak vind ik altijd de vele facetten waar het uit bestaat, maar uiteindelijk toch het eindresultaat wat je samen hebt gemaakt!

Joris Laan
Hallo, ik ben Joris. Ik ben 35 jaar en woon ook hier in de Goorn. Ik ben getrouwd met Quwendy (de dochter van Dick) en samen hebben we 3 kinderen; 3 meisjes; Julie (7), Suze (4) en Lenna (2). Het roze, prinsessengehalte is dus erg hoog bij ons thuis. Buiten mijn gezin en mijn werk ben ik erg graag op de golfbaan. Ik tennis en hou van lekker eten en een goed wijntje met vrienden of familie.

Na de MAVO ben ik gaan werken en intussen heb ik mijn diploma tegelzetter (niveau 1/ 2) gehaald aan het Zalland College in Zaandam. Ik heb verscheidene workshops gevolgd om mezelf te blijven ontwikkelen. Maar ik heb het meeste geleerd van mijn nu al bijna 20 jaar praktijkervaring, van collega’s in de bouw en mijn samenwerking met Dick maar ook van onze klanten.

Ik ben nog steeds erg trots op ons vak en verheug me erop u te ontmoeten bij MAAK HET SAMEN.NL om uw project te bespreken.

Maak het Samen Maak het Samen Maak het Samen Maak het Samen
Maak het Samen Maak het Samen Maak het Samen Maak het Samen Maak het Samen Maak het Samen Maak het Samen Maak het Samen
© 2019 Maak het Samen • Zuid-Spierdijkerweg 1 • 1648LA De Goorn • Dick mob. 06 539 600 78 • Paula mob. 06 128 043 23 • info@maakhetsamen.nlInloggen