Wie zijn wij

Dick Huiberts en Joris Laan. Ruim 30 jaar geleden is Dick gestart met het tegelzet- en interieurbouwbedrijf en sinds een kleine 20 jaar is ook Joris ingestapt. Samen hebben wij dus zo’n 50 jaar ervaring, vakkennis en kunde. Wij zijn gespecialiseerd in tegelwerken en stucwerk. Maar wat ons onderscheid is de werkzaamheden die wij buiten onze specialisatie verrichten zoals o.a. klein loodgieterswerk, elektriciens werkzaamheden en interieurtimmerwerken.

Tijden veranderen en daarbij ook mogelijkheden en interesses. Wij zien dat de economische situatie er toe bijdraagt dat onze potentiële klant steeds meer geneigd is een klus of verbouwing zelf te gaan doen. Alleen mist hij of zij dan vaak net een stukje zelfvertrouwen, kennis en bekwaamheid. Hier springen wij graag op in. Met MAAK HET SAMEN.NL Doe-het-zelf training en Verbouwbegeleiding zetten wij onze ervaring en vakmanschap om in hulp en advies op het gebied van klussen of verbouwen.

Ons bedrijf is gevestigd op het industrie terrein Vredemaker West in De Goorn. Hier ontvangen wij de aspirant-klussers en doorlopen wij de trainingen die wij te bieden hebben. Er is een theorielokaal en een aparte ruimte voor praktijk oefeningen.

Dick Huiberts
Hallo, ik ben Dick. Ik ben getrouwd met Paula en samen hebben wij hier in De Goorn ons mooie gezin met zes (schoon)kinderen en  bijna 5 kleinkinderen, ons huis en het bedrijf opgebouwd. Ik ben een ondernemend persoon, niet alleen qua werk, maar ook in mijn vrije tijd met vrienden en familie. Zo golf  ik graag, maar ook bijvoorbeeld tennissen of toneelspelen, schilderen of ravotten met onze kleinkinderen zijn dingen die ik graag doe.

Samen met mijn schoonzoon Joris werk ik, al heel wat jaren, bij particulieren thuis. Dit omvat veel verschillende disciplines en werkzaamheden die wij veelal zelf compleet afwerken. Ik ben vroeger gestart als metselaar en vervolgens tegelzetter en stukadoor. Door de jaren, ervaring en grote diversiteit aan projecten bij de mensen thuis zijn onze werkzaamheden uitgebreid tot complete interieurbouw. Bij sommige projecten is een samenwerking met een gespecialiseerd bedrijf een goede aanvulling zoals bijvoorbeeld JORO project meubelmakerij uit Purmerend van onder meer mijn zoon Roy.

Ik verheug me erop om u d.m.v. MAAK HET SAMEN.NL iets over ons vak te leren en, volgens mij, is de drempel om professionele hulp te vragen op deze manier al niet meer zo hoog. Dus wat mij betreft: ‘MAAK HET SAMEN.NL werkt!’

Joris Laan
Hallo, ik ben Joris Laan. Ik ben 35 jaar en woon ook hier in de Goorn. Ik ben getrouwd met Quwendy (de dochter van Dick) en samen hebben we 3 kinderen; 3 meisjes; Julie (7), Suze (4) en Lenna (2). Het roze, prinsessengehalte is dus erg hoog bij ons thuis. Buiten mijn gezin en mijn werk ben ik erg graag op de golfbaan. Ik tennis en hou van lekker eten en een goed wijntje met vrienden of familie.

Na de MAVO ben ik gaan werken en intussen heb ik mijn diploma tegelzetter (niveau 1/ 2) gehaald aan het Zalland College in Zaandam. Ik heb verscheidene workshops gevolgd om mezelf te blijven ontwikkelen. Maar ik heb het meeste geleerd van mijn praktijkervaring van nu al bijna 20 jaar, van collega’s in de bouw, van mijn samenwerking met Dick en ook van onze klanten.

Ik ben nog steeds erg trots op ons vak en ik ben heel enthousiast over ons nieuwe concept: Doe-het-zelf training en Verbouwbegeleiding! Ik ontmoet u graag bij MAAK HET SAMEN.NL om met u samen te werken aan ons gemeenschappelijke doel: ‘U kunt het zelf!’

Maak het Samen Maak het Samen Maak het Samen Maak het Samen Maak het Samen Maak het Samen Maak het Samen Maak het Samen Maak het Samen Maak het Samen Maak het Samen Maak het Samen Maak het Samen Maak het Samen
Maak het Samen Maak het Samen Maak het Samen Maak het Samen Maak het Samen Maak het Samen Maak het Samen Maak het Samen
© 2019 Maak het Samen • Zuid-Spierdijkerweg 1 • 1648LA De Goorn • Dick mob. 06 539 600 78 • Paula mob. 06 128 043 23 • info@maakhetsamen.nlInloggen