Home

Specialisatie
Wij zijn gespecialiseerd in interieur verbouwingen en tegelwerken in de breedste zin van het woord. Van complete badkamer met inloopdouche uitgevoerd in tegelwerk of waterdicht stucwerk met luxe spiegels, meubels en werkbladen tot het verwerken van mozaïektegels of natuursteen voor wanden en vloeren. En tevens divers stuc- en sierpleisterwerk waaronder ook betonlook in verschillende uitvoeringen.

Extra
De bijkomende werkzaamheden zoals bijvoorbeeld timmerwerk, elektriciteit en installatiewerk evenals de totale afwerking houden wij grotendeels in eigen hand. Dit zorgt ervoor dat de voortgang en organisatie van het werk niet ten koste gaat van het resultaat. Kortom 1 contactpersoon 1 bedrijf over de vloer en dat, weten wij uit ervaring, wordt erg gewaardeerd.

Vernieuwing
Wij blijven ons ontwikkelen en vernieuwen; in onze producten, materialen, werkzaamheden, en technieken. In het teken van vernieuwing passen wij onze huidige naam aan. ‘Dick Huiberts & Joris Tegelzet- en Interieurbouwbedrijf’ heet per heden:
MAAK HET SAMEN.NL’
De keuze van een nieuwe naam gaat ook samen met onze nieuwe dienst: Doe-het-zelf training & Verbouw begeleiding. Wij bieden, in dit nieuwe onderdeel van ons bedrijf, hulp en advies op maat op het gebied van klussen of verbouwen in de vorm van een training of persoonlijke begeleiding.

 

 

Maak het Samen Maak het Samen Maak het Samen Maak het Samen
Maak het Samen Maak het Samen Maak het Samen Maak het Samen Maak het Samen Maak het Samen Maak het Samen Maak het Samen
© 2019 Maak het Samen • Zuid-Spierdijkerweg 1 • 1648LA De Goorn • Dick mob. 06 539 600 78 • Paula mob. 06 128 043 23 • info@maakhetsamen.nlInloggen