Diensten

Tegelwerken
Oorspronkelijk zijn we gestart als tegelzetbedrijf en dit blijft toch een belangrijk onderdeel van ons werk. De verwerking van allerlei soorten tegels, maar zeker ook mozaïek of grootformaat tegels en natuursteen of breuksteenwanden is ons niet vreemd. Tevens zorgen wij ervoor dat we up to date blijven wat betreft de nieuwste ontwikkelingen in materiaalsoorten en technieken.

Stukadoren
Stukadoren is ook zeker ons specialiteit. Glad pleisterwerk of schuurwerk op wanden en plafonnen, maar ook sierpleisters of waterdicht stukadoorswerk (Pandomo) voor in een natte ruimte. Ook maken wij met het laatst genoemde bijvoorbeeld meubels voor binnen en buiten in alle denkbare ralkleuren of betonlook.

Interieurbouw
Verder geven wij aan compleet te zijn. Dat is gebaseerd op de werkzaamheden die wij buiten onze specialisatie verrichten, waardoor wij een compleet project kunnen aannemen. Hierdoor heeft de klant niet met allerlei verschillende bedrijven te maken. Dit resulteert in overzicht, efficiëntie en rust bij de klant.

Een overzicht van de onderdelen die wij verzorgen:

– tegel- en stukadoorswerk
– klein loodgieterswerk en elektriciens werkzaamheden
– plaatsen vloerverwarming
– interieur timmerwerken
– metselwerk
– aanvullend schilder- en behangwerk
– leveren en plaatsen van:
– diverse tegels en hardsteen
– sanitair en kranen, verlichting en spiegels
– garderobe- of bergkasten en badkamermeubelen op maat
– etc.

Maak het Samen Maak het Samen Maak het Samen Maak het Samen
Maak het Samen Maak het Samen Maak het Samen Maak het Samen Maak het Samen Maak het Samen Maak het Samen Maak het Samen
© 2019 Maak het Samen • Zuid-Spierdijkerweg 1 • 1648LA De Goorn • Dick mob. 06 539 600 78 • Paula mob. 06 128 043 23 • info@maakhetsamen.nlInloggen